Disclaimer

Algemeen

van't veen kappers.nl is de website van Van't Veen Kappers uit Kampen. De informatie op deze website komt tot stand onder de verantwoordelijkheid van Van't Veen Kappers. Wij besteden onze uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud. Het is echter mogelijk dat informatie op deze site op enig moment verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Werking site

Van't Veen Kappers kan niet garanderen dat van't veen kappers.nl ononderbroken en foutloos functioneert. Wel doen wij daarvoor onze uiterste best. Als de website tijdelijk niet bereikbaar is, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als je daardoor schade lijdt.

Links naar andere websites

Op van't veen kappers.nl tref je een aantal links aan naar andere websites. Van't Veen Kappers is niet aansprakelijk voor de inhoud van die sites en/of de wijze waarop die sites omgaan met jouw (persoons)gegevens. Lees hiervoor het privacy beleid, de disclaimer, de copyright notice en algemene voorwaarden, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

Auteursrechten

Van't Veen Kappers behoudt het auteursrecht op alle verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal welke te vinden is via van't veen kappers.nl. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op de site van Van't Veen Kappers mag zonder schriftelijke toestemming van Van't Veen Kappers openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan.

Gebruik gratis WiFi

Van't Veen Kappers biedt met deze voorziening draadloos internet aan als service voor haar klanten en garandeert niet dat het gebruik van de draadloze verbinding veilig is of dat de privacy van gebruikers kan worden beschermd. Gebruik van dit draadloze netwerk geschiedt volledig voor risico van de gebruiker, en Van't Veen Kappers is niet aansprakelijk voor verlies van informatie of voor schade of letsel als gevolg van het gebruik van de draadloze verbinding.

Over de disclaimer

Van't Veen Kappers behoudt zich het recht voor deze disclaimer aan te passen. De meest actuele disclaimer vind je altijd op van't veen kappers.nl.

Laatst gewijzigd op 10 april 2015 om 14.50 uur

Producten

Wij gebruiken de producten van:

GoldwellKMSNimueBlezi

Aangesloten

Wij zijn aangesloten bij:

ANBOSANKO

 Copyright © 2018  |  van't veen kappers.nl  | Alle rechten voorbehouden  | Disclaimer | Design: AEBD.NL